ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για ασθενεις, χρήσιμες ερωτήσεις γενικού περιεχομένου και τις αντίστοιχες απαντήσεις τους.  Για επιπρόσθετα ερωτήματα, μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ενότητας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά! Αρκεί να υπάρχει ένα υποτυπώδες επίπεδο συνεργασίας αφενός και αφετέρου να πρόκειται για σχετικά απλά περιστατικά. Σε αντίθετη περίπτωση το ιατρείο μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους παιδοδοντιάτρους που θα αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών σας.

Πανεύκολη. Η πρόσβαση στο ιατρείο μας είναι εφικτή είτε μέσω λεωφορείου είτε μέσω μετρό.

Λεωφορείο : Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 237 ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ) και αποβιβαστείτε είτε στη στάση Αστυνομία  (150μ.) είτε στη στάση Ταχυδρομείο (130μ.)

Μετρό : Το ιατρείο μας απέχει 1,4 χιλιόμετρα από το Σταθμό Ηλιούπολης

Δυστυχώς το κτίριο που στεγάζεται το ιατρείο δε διαθέτει θέσεις στάθμευσης. Όμως λόγω γεωγραφικής θέσης, υπάρχουν πάμπολλες θέσεις παρκαρίσματος στο δρόμο, όλες τις ώρες της ημέρας.

Εννοείται! Στο ιατρείο μας γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard, Diners, American Express, Union Pay, κτλ.)

Στο ιατρείο μας υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με τη μορφή άτοκων δόσεων από ένα συγκεκριμένο ποσό και άνω. Πιο συγκεκριμένα : 

Για πόσα από 300 € – 499,99 € : 3 Άτοκες δόσεις

Για πόσα από 500 € – 999,99 € : 6 Άτοκες δόσεις

Για ποσά άνω των 1000 € : 12 Άτοκες δόσεις

Φόρμες - Οδηγίες

Στο πρώτο σας ραντεβού, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας κι ένα ιατρικό ιστορικό. Για εξοικονόμηση χρόνου και χαρτιού μπορείτε να το συμπληρώσετε στον υπολογιστή σας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. Εναλλακτικά μπορείτε να το τυπώσετε και να το συμπληρώσετε με τον συνήθη τρόπο. Αν δε διαθέτετε εκτύπωτη, μπορείτε κάλλιστα να το συμπληρώσετε στο ιατρείο μας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το έντυπο των μετεγχειρητικών οδηγιών. Το έντυπο αυτό σας δίνει γενικές κατευθυντήριες οδηγίες μετά από μια εξαγωγή ή μετά από μια χειρουργική επέμβαση στο στόμα σας. Επειδή όλες οι επεμβάσεις δεν είναι ίδιες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας ώστε να εξατομικευτούν στην περίπτωσή σας.

Ραντεβού

Στο CC Dental πάντα δεχόμαστε νέους ασθενείς. Χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού για μια αρχική εξέταση.

Αν είστε ήδη στο μέσο μιας θεραπείας, θα ήταν καλύτερο να κανονίσετε την επόμενή σας επίσκεψη μετά από συνενόηση με το γιατρό σας.

Calendar is loading...
captcha
Scroll to top
Από Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 το ιατρείο μας επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας. Όμως η προσπάθεια μας να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς συνεχίζεται. Γι ' αυτό θα πρέπει να τηρηθούν ορισμένοι κανόνες που θα εξασφαλίσουν την ομαλή ολοκλήρωση των συνεδριών. Ως εκ τούτου :
  • Η χρήση μάσκας κρίνεται υποχρεωτική κατά την είσοδο και παραμονή στην αίθουσα αναμονής
  • Ο μέγιστος αριθμός συνοδών ανά ασθενή είναι ένας και θα πρέπει να παραμένει στην αίθουσα αναμονής
  • Παρακαλείσθε να προσέρχεστε στα ραντεβού στην προκαθορισμένη ώρα προς αποφυγή συνωστισμού
  • Ενημερώστε μας για την γενική σας υγεία ή αν έχετε εμφανίσει κάποιο ύποπτο σύμπτωμα τις τελευταίες δύο βδομάδες ή αν έχετε έρθει σε επαφή με γνωστό κρούσμα Covid-19 τηλεφωνικά και πριν την άφιξη σας στο ιατρείο μας
  • Αποφύγετε άσκοπες επαφές με αντικείμενα του ιατρείου (λαβές παραθύρων, ηλεκτρικοί διακόπτες κτλ. Ο φωτισμός στους περισσότερους κοινόχρηστους χώρους ελέγχεται με αισθητήρες κίνησης)
  • Σε όλους τους χώρους υπάρχουν απολυμαντικά διαλύματα χεριών
  • Στο ιατρείο μας λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και δεν υπάρχει κανένας φόβος διασταυρούμενης μόλυνσης