Λεωφόρος Ειρήνης 22 & Σπετσών 1, Ηλιούπολη - Τηλ: 210-9959710, 210-9959790

CC Dental

Χρήστος Χαλβατζίδης, DDS

Πολλοί είναι εκείνοι που τρέμουν και μόνο στην ιδέα μιας επίσκεψης στον Οδοντίατρο. Σκοπός μου είναι να φροντίσω ώστε η επίσκεψη αυτή, να είναι μια διαδικασία ανώδυνη, ευχάριστη και αποτελεσματική. Η αγάπη μου για την επιστήμη, καθώς και η συνεχής ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Οδοντιατρικής εγγυώνται για την αίσθηση ασφάλειας, σιγουριάς και οικειότητας του ασθενή.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και τελείωσα τις βασικές σπουδές μου στο 4ο Λύκειο Ηλιούπολης. Σπούδασα στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο αποφοίτησα το 2001. Έχω συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και υπήρξα αρθογράφος για το περιοδικό «Υγεία» της Ελευθεροτυπίας. Ο χώρος της Οδοντιατρικής παρουσιάζει έντονη κινητικότητα και φροντίζω να ενημερώνομαι συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις με σκοπό να παρέχω ό,τι καλύτερο στους ασθενείς μου.

Χρήστος Χαλβατζίδης​, DDS, CC Dental

Το ιατρείο

Το ιατρείο μου βρίσκεται στην Ηλιούπολη, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Σπετσών. Εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ένας χώρος σύγχρονος και όμορφος, που εγγυάται την ασφάλεια και ευχάριστη παραμονή του ασθενή.

Scroll to top